Ervaringen van cliënten

 

De afgelopen 2 maanden heb ik met veel plezier vinyasa yogales gevolgd bij ByAnouk. Hoewel de lessen nieuw voor mij waren heeft Anouk mij door haar ervaring echt super begeleid en geholpen om één te worden met mezelf en mijn lijf. Haar lessen zijn zacht, oprecht en met persoonlijk aandacht. Ik heb geleerd om goed naar mijn lichaam te luisteren, energie te voelen bij inspanning en lost te laten bij ontspanning. Wat een verrijking, dat gun ik iedereen! Een moment van rust begint al op het moment dat je de yogaruimte binnenloopt. Er hangt een fijne sfeer en heeft uitzicht op de natuur en dat lekker in Budel. Ik beveel Anouk van harte aan en ben super tevreden over haar manier van lesgeven. 

Ik vond het écht top. Tot in januari weer! 

Lara van Geleuken

Als gevolg van een salmonella-infectie was ik al jaren aan het sukkelen met maag- en darmklachten. Verschillende medische trajecten leiden tot de diagnose pds zonder verdere behandelmogelijkheden. Door Anouk kreeg ik inzicht welk voedingspatroon voor mij bijdraagt aan een betere werking van het darmstelsel (en daarmee het hele lichaam) en welke persoonlijke gevoeligheden juist niet. De heldere en realistische voedingsadviezen hebben voor mij een grote vooruitgang teweeggebracht waar ik elke dag profijt van heb. 

Diederik

Ik kwam bij Anouk voor huidproblemen die rond mijn 29e ineens opspeelden. Het zorgde voor veel stress en kon niet meer normaal naar mezelf kijken in de spiegel. Inmiddels zijn we bijna 1 jaar verder en niet alleen mijn huidproblemen zijn over, ik heb er zoveel meer aan over gehouden! Anouk heeft me veel geleerd over leefstijl en voeding. Mijn eetpatroon is compleet veranderd (terwijl ik dacht dat ik al gezond at) en ik weet nu veel beter wat mijn lichaam nodig heeft. Ik voel me beter dan ooit! Het was een lange weg en zeker niet altijd makkelijk, maar Anouk heeft me erdoorheen gesleept. Ze is professioneel en deskundig, maar daarnaast ook een heel fijn toegankelijk persoon. Ik ben haar eeuwig dankbaar. Mijn naam mag je gewoon gebruiken hoor! Bovenstaande zegt genoeg denk ik, maar nogmaals onwijs bedankt!! 

Loes Rosenberg

Hoi Anouk,

Echt super bedankt, wat ben ik toch enorm geholpen met jouw hulp. Eindelijk doet mijn lijf weer mee en kom ik energievol mijn dagen door (oke nu even niet tijdens de eerste weken van mijn zwangerschap maar dat nemen we voor lief;)) 

Lieke Teeuwen 

“Een cracker met kaas als ontbijt… dat doet eigenlijk helemaal niks voor jouw lijf” 
Dat herinner ik me uit mijn eerste afspraak met Anouk.  Zonder daar heel sentimenteel over te doen; dat zinnetje heeft ervoor gezorgd dat ik heel anders ben gaan leven.

Want de vraag werd: wat kan voeding wel doen? Wat past bij mij?  Geen schema’s maar keuzes. Ik wilde onderzoeken of voeding iets kon doen voor mijn mentale gezondheid, een betere huid en meer energie. Waar ik niet naar op zoek was: een dieet en honger lijden. Afvallen was niet het doel. 

Een EMB-test werd het uitgangspunt. Meten is weten. Anouk heeft me enorm veel inzicht gegeven, maar was nooit belerend. Ze denkt mee in oplossingen en heeft geen oordeel. 

Ik ben nu een paar maanden verder en ik kan niets bedenken waar ik ontevreden over ben. Ok, de quinoa-burger is geen favoriet geworden. Maar alle andere recepten en suggesties heb ik omarmd. Ik ga never nooit meer terug naar hoe het was. Want ik heb meer energie, zit lekkerder in mijn vel en mijn huid is beter dan ooit. 

Eveline van Grootel

Na mijn eerste miskraam ben ik bij Anouk terecht gekomen. Weer snel zwanger geworden. Anouk weet zoveel van voeding tijdens de zwangerschap. Ik had een behoorlijk Vitamine D tekort en dit hebben we door de juiste dosering in suppletie aangevuld. Verder voelde ik me heel goed tijdens de zwangerschap en ik denk dat dat mede komt doordat ik zo goed voor mijn lijf heb gezorgd met alle adviezen van Anouk. 

Danique van Kessel 

Hoi Anouk, 

Even een eerste update 🙂 Dank je wel voor je uitgebreide advies. Dacht dat ik alles wel zo’n beetje wist maar je hebt me toch redelijk omver geblazen. Op een goede manier hoor. Ongelooflijk uitgebreid, helder en heel persoonlijk. Super fijn! Echt mijn complimenten.

Hi Anouk, 

Ik krijg allemaal enthousiaste reacties van vrienden die bij je zijn geweest. Je bent zo goed in je werk!!! Echt gaaf! 

Liefs, Eveline