Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB)

Wil jij weten of je evt. tekorten (vitaminen, mineralen, vetzuren etc.) hebt? Heb je al langere tijd last van (vage) klachten, maar weet je niet waar dit vandaan komt? Heb je hormoonklachten, heb je last van je darmen, voel je je snel moe/futloos of heb je (chronische) huidklachten? Dan kan de EMB test uitkomst bieden!

Bloedonderzoek is al lange tijd een vast onderdeel in mijn consulten. Meten = weten! Voorheen bestond dit enkel uit bloedonderzoek zoals vitaminen, mineralen, omega3 status, voedselintoleranties, hormoontesten e.d. Allemaal losse testen.

Sinds kort ben ik gestart met een hele complete EMB Test. Deze test kan verschillende verstoringen/problemen in het lichaam aantonen. Er wordt zowel regulier, als complementair onderzoek gedaan met bloed (d.m.v. 1 vingerprikje).

Zonder bloed geen leven!

Door onze bloedvaten wordt dagelijks 7000 keer bloed rond gepompt met een hele waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel.

Bloedtesten in de reguliere zorg kunnen bloedarmoede, ijzertekort en bepaalde infecties aantonen. Echter kan uit het bloed nog véél meer informatie gehaald worden! Een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek kan preklinische belastingen én energetische belastingen aantonen. Dit doen we met de EMB test.

Welke verstoringen van het lichaam kunnen er o.a. worden aangetoond met deze test?

 • B12-status
 • Vitaminenpanel (A, B12, D etc. )
 • Mineralenpanel (zink, ijzer, magnesium etc.)
 • Spoorelementenpanel (mangaan, selenium etc.)
 • pH balans (verzuring)
 • Vrije radicaal belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Parasiet- en schimmelbelasting
 • Adrenale Status
 • Toxische belasting
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Geopatische stress (WIFI, zendmast etc.)
 • Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

Daarnaast worden andere reguliere waardes gemeten en geanalyseerd zoals:

 • Trombocyten (aantal bloedplaatjes)
 • Rode bloedcellen (erytrocyten)
 • Witte bloedcellen (leukocyten)
 • Hemoglobine (Hb, ijzer)
 • Hematocriet (Ht)
 • Mean Corpuscular Volume (MCV)
 • Mean Corpuscular Hemoglobin Concentration (MCHC)

Prijs: 179 euro (inclusief bespreken uitslag & advies, exclusief verzendkosten test)

Comments 1

 1. Hoi Anouk,

  Ik ben al heel lang op zoek naar een bloedonderzoek. Ik heb vaak last van acne, ontstekingen op me gezicht en nagels en daarnaast veel last van mijn darmen. Ik heb het idee dat ik misschien ergens allergisch voor ben. Zit dat ook bij jou onderzoek inbegrepen? Ik ben heel nieuwsgierig wat het voor mij kan brengen. Echter woon ik zelf in Haarlem is dat een probleem?
  Ik hoor heel graag van je.

  Met vriendelijke groeten

  Renske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *